Είναι δυνατόν σε ένα ασταθές οικονομικό περιβάλλον, με τη φορολογική και εργατική νομοθεσία να αλλάζει συνεχώς και δραστικά, μία επιχείρηση όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά να παραμείνει κερδοφόρα και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της;

Για εμάς, στη «Χρήστος Σερέτης & Συνεργάτες», η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι ΝΑΙ. Κι αυτό γιατί στα 14 χρόνια λειτουργίας μας, αναπτύξαμε την εταιρεία μας βάσει των ίδιων αρχών με τις οποίες υποστηρίζουμε, φροντίζουμε και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας: συνέπεια, οργάνωση, καινοτομία και όραμα για το μέλλον.

Η ομάδα των νέων επαγγελματιών που στελεχώνουν τη «Χρήστος Σερέτης & Συνεργάτες» εργάζεται με γνώμονα τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να τους στηρίξουμε στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες• ταυτόχρονα όμως, ενημερωνόμαστε και ανανεώνουμε την υλικοτεχνική μας υποδομή διαρκώς ώστε να διατηρούμε μια «φρέσκια» ματιά στο σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο.

Για εμάς, κάθε πελάτης –ιδιώτης ή επιχείρηση- είναι διαφορετικός, αλλά εξίσου σημαντικός συνοδοιπόρος. Ανάλογα με τις δυνατότητες, τις ανάγκες, την εκάστοτε αγορά στην οποία δραστηριοποιείται, το όραμα και τις επιθυμίες του, προσφέρουμε μια εξατομικευμένη δέσμη βέλτιστων δυνατών λύσεων –αυτό που εμείς αποκαλούμε «ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες». Η δέσμη αυτή δεν είναι στατική και δεδομένη• παραμένει αντικείμενο συνεχούς επεξεργασίας, αναπροσαρμόζεται, εξελίσσεται και εμπλουτίζεται . Οι λύσεις που προτείνουμε δεν αποτελούν απλά εργαλείο επιβίωσης, αλλά κερδοφορίας και ανάπτυξης.

Ως συνοδοιπόροι των πελατών μας, φροντίζουμε να επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες που θα εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τους. Συστήματα εξειδικευμένης μηχανογράφησης, διαχείρισης πελατών και λογιστηρίων, ασφάλειας δεδομένων, έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης και 24ωρης σύνδεσης με το Διαδίκτυο μας επιτρέπουν να παρέχουμε υψηλού επιπέδου, ποιοτικές και σε λογικό κόστος υπηρεσίες. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στη φορολογική και εργατική νομοθεσία, ενημερωνόμαστε για το συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς.

Πάνω απ’ όλα, όμως, ακούμε πραγματικά τους πελάτες μας. Προχωράμε, αναπτυσσόμαστε, διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας, σχεδιάζουμε το μέλλον, οραματιζόμαστε –μαζί τους.